Ny «spiss» inn på laget!


Nå blir Mats Flatland en del av laget!

– Vi er opptatt av å møte markedet med et sterkest mulig lag. Derfor er vi veldig glade for å kunne ønske Mats Flatland velkommen til R8 Edge, sier daglig leder Yvonne Aasbø. – Mats kompletterer et allerede svært sterkt mannskap. Han har visjoner, bred kompetanse og meget relevant erfaring. Denne nyansettelsen og hans spisskompetanse vil nye og eksisterende kunder få stor glede av. Han har sin styrke blant annet gjennom å se bruken av digitale verktøy og kanaler i en strategisk sammenheng.

– Jeg gleder meg veldig, sier Mats Flatland. – Til videre utvikling, til nye prosjekter og nye folk. Det blir gøy å starte i Edge og R8!

Mats Flatland (39) er skiensgutt, hjemvendt for 7 år siden etter en del år i Oslo, der han blant annet var markedssjef for Norgesgruppens Mix-kjede og i en periode hadde en sentral stilling i Finn.no. De siste årene har han arbeidet som Digital leder og rådgiver i Mediateam (Fjuz).

Mats Flatland mener selv han har sin styrke blant annet gjennom å se bruken av digitale verktøy og kanaler i en strategisk sammenheng. Han kommenterer valget av ny arbeidsgiver på denne måten:

– Jeg ser et kjempepotensiale i kompetansen som ligger i R8 Edge, kombinert med troen på å lykkes og iveren som kjennetegner hele R8-gruppen. Jeg føler at min lyst til å få til ting virkelig kan realiseres i R8 Edge.

Mats startet i stillingen som strategisk rådgiver 1. februar 2018.

 

Kontakt oss

Send oss en epost på hei@r8edge.no eller ring oss på +47 476 85 000