Energi og engasjement


Hugo Stensrød Pedersen er ansatt som kommersiell leder. Dette er en nyopprettet stilling, og han vil ha ansvar for å bygge nettverk, pleie kunderelasjoner og bidra til at R8 Edge blir et enda mer synlig byrå.

Hugo ble møtt med et bilde av seg selv på 150 tommers skjerm i resepsjonen i Powerhouse da han kom på jobb 1. oktober.

En stor velkommen 🙂

– Jeg gleder meg mest til energien. R8 har en evne til å tenke nytt, og ser ikke problemer, men muligheter. Det er en kultur med lite nei, og jeg tror jeg skal klare å utfolde meg, sier Hugo.

Byråleder Yvonne er svært fornøyd med rekrutteringen: – Hugo har en fantastisk energi og et brennende engasjement for regionen vår. Det er perfekt match med verdiene vi har i R8. I tillegg er han en kompetent markedsfører. Denne rekrutteringen blir veldig bra både for oss og kundene våre, sier hun.

Hugo har mastergrad i relasjonsmarkedsføring og endringsledelse fra Handelshøgskolen i Bodø og har lang erfaring med markedsføring, prosjektledelse og salgsarbeid fra tidligere roller, i blant annet Telenor, Ernst & Young, Canon, Reklamehuset Wera og Telemark Fylkeskommune. Han ble kjent som «Mr Google» som prosjektleder for Telemark Online.

Hugos kontaktinfo finner du her.

Kontakt oss

Send oss en epost på hei@r8edge.no eller ring oss på +47 476 85 000