R8 Flying Start gikk til Future Synthesis


For tredje år på rad ble R8 Flying Start utdelt under Gründeruka. Denne gang gikk prisen til Future Synthesis og Maritsa Kissamitaki!

Det er ingen hemmelighet at teknologien er i rivende rask utvikling, og at den i blant kan være vanskelig å henge med på – spesielt for unge og gamle. Produktet til Future Synthesis er «et mekatronisk hode», som lar deg bruke og teste ulike teknologier, sensorer, motorer, mekatronikk, automasjon, 3D-printing og mikrofoner til opptak av lyd og høyttalere for tale, for å nevne noe. Hodet leveres fra helt enkle byggesett til mer komplekse, og i praksis kan du bygge det om til hva som helst (f.eks. en edderkopp), og på egen hånd sette den sammen til å styre huset ditt.


I første omgang vil kundene være universiteter og høyskoler. Maritsa og Future Synthesis jobber allerede tett med universiteter i Norge utlandet, og kjøpere står klare. Nå står de overfor en 6 måneders testfase hvor brukerobservasjoner og brukerintervjuer blir en sentral aktivitet.

Les også om Brave — gründerbedrift med Flying start

I tiden som kommer håper vi også at premien fra R8 Flying Start vil komme til nytte, vi gleder oss virkelig til å bidra til at Future Synthesis får en kanonbra start! I premiepotten ligger 30 timers konsulenttjenester fra henholdsvis R8 Edge og R8 Consulting, 1 års leie av kontorplass fra R8 Property, og 3 timers rådgivning fra R8s grunnlegger, Emil Eriksrød.

Vi gratulerer Future Synthesis så mye med en velfortjent seier!

 

Kontakt oss

Send oss en epost på hei@r8edge.no eller ring oss på +47 476 85 000