Råsterke rådgivere


Vår nye strategiske rådgiver Mats Flatland er endelig på plass i «stallen». R8 Edge teller nå 16 hoder og vi er stolte av å kunne si at teamet av rådgivere aldri har vært sterkere.

Rådgiverens rolle er å forstå kundens behov, identifisere de riktige tiltakene og så fungere som et bindeledd mellom kunden og det kreative teamet, slik at løsningene vi kommer opp med virkelig møter kundenes behov. Våre rådgivere har selv vært kunder i mange år, noe som gjør det lett for dem å sette seg inn i våre kunders hverdag.

Sammen med sine kollegaer Frøydis og Thomas, samt daglig leder Yvonne, er Mats klar for å hjelpe deg til å styrke din konkurransekraft. En tydelig merkevare som forstår dine kunders behov og klarer å kommunisere det på en måte som står ut fra «støyen» – det er vår suksessoppskrift.

Les Yvonnes blogginnlegg «Merkevarebygging på 1,2,3»

Mats brenner spesielt for å bruke digitale verktøy og kanaler i en strategisk sammenheng. Han begynte å jobbe med netthandel allerede i 2000, og har siden hatt ansvar for digitale prosjekter i blant annet Kjøpmannshuset/Norgesgruppen, Finn.no og sist som digital leder og rådgiver i Mediateam/Fjuz.

Lunsj med en Edge

Gode nettsider er selvfølgelig en del av det digitale bildet – men det er også så mye mer! E-handel, trafikkbygger og konvertering er noen buzzord som skal få prege årets første fagseminar «Lunsj med en Edge» på Jacob & Gabriel i Skien i mars.

Torsdag 15.3: Skap salg på nett!

Les mer om seminaret og meld deg på her.


Har du lyst på flere «Edgy lunsjer»?

Hold av disse datoene allerede nå:
Torsdag 7.6: Make an impact – skap en merkevare med mening
Torsdag 27.9: Markedsplan 2019: Slik velger du riktige kanaler

Kontakt oss

Send oss en epost på hei@r8edge.no eller ring oss på +47 476 85 000