Vi styrker laget


Det er en stor glede å kunne presentere hele tre nye "edgere": Hege, Joachim og Nora.

Hege Svendsen (t.v.) er ansatt som strategisk rådgiver. Hun er utdannet sivilmarkedsfører og har 14 års erfaring fra Carat, et av Norges største mediebyrå. Som Client Service Director hjalp hun virksomheter som Meny, Telia og NSB med å få maksimalt utbytte av sine markedsbudsjett. Før hun flyttet hjem til Grenland i sommer, jobbet hun som senior prosjektleder Go to Market i Telia, med ansvar for å omsette strategi til markedsplan og prosjektledelse ved gjennomføring av planene. Som strategisk rådgiver skal hun hjelpe våre kunder å styrke sin merkevare, identifisere tiltakene som gir størst effekt – og få mest mulig ut av sine markedsføringskroner.

På vår neste Lunsj med en Edge deler Hege sine erfaringer og tips til hvordan lage en god markedsplan.

Joachim Strøm er ansatt som full-stack utvikler. Han har en rykende fersk bachelor i Informatikk, fra Universitetet i Sørøst-Norge, avd Bø. Joachim går inn i vårt digitale team, som lager nettsider og andre digitale løsninger for våre kunder.

Nora Thulin Johannessen er ansatt som prosjektleder. Hun skal holde «orden i sysakene» (og regnearkene) og ha kontroll på alle de  store og små trådene i dialogen mellom kunde og prosjektteamet. Sørge for en god og behagelig kundereise, rett og slett! Nora har en master i Innovasjon og entreprenørskap fra Copenhagen Business School, og kommer fra stillingen som senior konsulent i Capgemini Consulting.

Vi ønsker Hege, Joachim og Nora hjertelig velkommen til oss – og hjem til Grenland!

Kontakt oss

Send oss en epost på hei@r8edge.no eller ring oss på +47 476 85 000